U toku je anketa o zdravlju nacije po kućama

Izvor: RadioCity.rs, 24.Apr.2014, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U toku je anketa o zdravlju nacije po kućama

Ministarstvo zdravlja sprovodi istraživanje zdravlja stanovništva na teritoriji Srbije, u saradnji sa Institutom za javno zdravlje Srbije “Dr Milan Jovanović Batut”, u okviru projekta “Pružanje unapređenih usluga na lokalnom nivou“, koji se finansira iz kredita Svetske banke.
Istraživanje će obuhvatiti oko 6.500 domaćinstava, odnosno članove starije od 7 godina. Učešće u istraživanju je dobrovoljno, a razgovor sa članovima domaćinstva, kao i merenje visine, težine >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << i  krvnog pritiska, obaviće profesionalni timovi anketara, uz podršku medicinskih radnika.
Cilj ovog istraživanja je dobijanje preseka zdravstvenog stanja celokupnog stanovništva Srbije.
Istraživanje će trajati do 30. novembra.

Nastavak na RadioCity.rs...






Povezane vesti

Gradovi bez duvanskog dima

Izvor: RadioCity.rs, 24.Apr.2014

Podatak da svaki peti građanin Srbije smatra da bi trebalo povećati kontrolu primene Zakona o zaštiti stanovništva od izloženosti duvanskom dimu, i da većina građana podržava primenu ovog zakona, govori o potrebi da se i u našoj zemlji donosioci odluka, mediji i stručna javnost ozbiljno posvete...

Nastavak na RadioCity.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.