U požaru kod Građevinske škole izgorelo 6 stanova, nema povređenih

Izvor: JužneVesti.com, 08.Apr.2021, 22:05

U požaru kod Građevinske škole izgorelo 6 stanova, nema povređenih

Više montažnih kuća-stanova gori u Ulici Aleksandra Medvedeva, a ekipe vatrogasaca pokušavaju da lokalizuju požar. Prema prvim informacijama iz policije, nema povređenih, a gradonačelnica Niša Dagana Sotirovski je napisala na društvenim mrežama da je izgorelo 6 stanova. Sa lica mesta stižu informaicje da vatra "guta" objekte jer su od drveta.

Kako dodaju u policiji požar u blizini Građevinske škole je prijavljen u 19:48, a policija i vatrogascoi su se uputili na lice >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << mesta.

Gori više montažnih kuća. Požar nije ugašen, vatrogasne ekipe na terenu i gase požar. Nije lokalizovan, a nema povređenih osoba - kažu u policiji.

Ulica Aleksandra Medvedeva je blokirana od Građevinske škole do Bulevara 12 februara, a kako Južne vesti saznaju dosta je okupljenih građana, a požar se lako širi jer su kuće od drveta.

foto: V. J.

Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski na svom Fejsbuk profilu napisala je da je izgorelo 6 stanova i da će desetak porodica i četrdesetak ljudi, među kojima ima i dece, koje su ostale bez svojih domova biće zbrinute još večeras.

Gradonačelnica pred kamerama na mestu požara; foto: Vanja Keser

Ulica Aleksandra Medvedeva je zatvorena za saobraćaj, a na licu mesta su bili gradonačelnica i njena zamenica Dušica Davidović.

Kako je sve izgledalo na licu mesta pogledajte u videu Gordane Bjeletić:

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veliki požar u Ulici Aleksandra Medvedeva - izgorelo šest stanova, za sada nema povređenih

Izvor: JuznaSrbija.info, 08.Apr.2021

U Ulici Aleksandra Medvedeva u Nišu kod tehničkih škola, izbio je veliki požar. Izgorelo je šest stanova stare i drvene konstrukcije, a na terenu je trenutno šest vatrogasnih vozila. Na licu mesta je i gradonačelnca Niša, Dragana Sotirovski..."Za sada u požaru nema povređenih. Desetak porodica,...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.