U pljački banke povređeni radnici obezbeđenja

Izvor: Glas javnosti, Beta, 06.Mar.2010, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U pljački banke povređeni radnici obezbeđenja

NIŠ - Policija u Nišu potvrdila je da je danas u tom gradu opljačkana Vojvođanska banka i da su trojica pljačkaša odnela veću količinu novca.

U kratkom saopštenju policija je navela da je banka opljačkana oko 11.30 sati, i da su pljačku izvele tri nepoznate maskirane osobe uz pretnju vatrenim oružjem.

Pljačkaši su oduzeli veću sumu novca, a policija nije precizirala iznos.

"Tom prilikom zadali su više udaraca u predelu glave dvojici radnika obezbeđenja", >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << saopštila je policija.

Izveštač Bete neposredno posle pljačke video je kada su dve osobe sa povezima na glavama uvedene u vozilo hitne pomoći.

Pljačku su, prema rečima očevidaca, izvele tri osobe koje su imale plave perike. Jedan od pljačkaša ispalio je hitac u vazduh prilikom bekstva.

Prema nezvaničnim informacijama, policija je u Njegoševoj ulici u Nišu pronašla automobil "fijat" tamnozelene boje sa odjavljenim beogradskim registracijama, za koji se pretpostavlja da je korišćen prilikom bekstva pljačkaša.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.