U kovid bolnicama na jugu 601 pacijent, broj novozaraženih porastao u odnosu na juče

Izvor: JužneVesti.com, 08.Feb.2022, 17:58

U kovid bolnicama na jugu 601 pacijent, broj novozaraženih porastao u odnosu na juče

U poslednja 24 sata od posledica korone preminulo je 59 ljudi u Srbiji, a u kovid bolnicama u Nišu, Vranju, Leskovcu i Kruševcu ukupno je na lečenju 601 pacijent. Od ukupnog broja testiranih virus je potvrđen kod još 13.772 građana. Nadležni i dalje ne objavljuju podatke o broju preminulih u kovid bolnici Kruševac.

Na Infektivnoj, Dečijoj i Klinici za ginekologiju i akušerstvo UKC-a trenutno je hospitalizovano 65 pacijenata, među njima i sedmoro dece. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << U novoj zgradi Kliničkog na lečenju je 77 pacijenata.

Kako navode iz te ustanove, na respiratorima su 6 osoba i one su u jako teškom opštem stanju.

U kovid bolnici u Kruševcu, trenutno su hospitalizovana 260 pacijenata.

Njih 8 su priključeni na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju - saopštavaju iz UKC-a.

U vranjskoj kovid bolnici na lečenju je 99 pacijenata sa potvrđenim kovidom. U Leskovcu je 100 osoba hospitalizovano.

Prema podacima Ministarstva zdravlja u poslednja 24 sata broj testiranih je 32.933, a broj novozaraženih 13.772. Na lečenju je 4.425 pacijenata, a na respiratorima 168.
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Kruševac

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.