U Nišu uhapšeni muškarci zbog dilovanja heroina, u Merošini mladić zbog marihuane

Izvor: JuznaSrbija.info, 23.Okt.2017, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Nišu uhapšeni muškarci zbog dilovanja heroina, u Merošini mladić zbog marihuane

Kako su saopštili u PU Niš, policija je u dva odvojena slučaja uhapsila je M.T. (43), M. P. (46) i V. Š. (46) iz Niša i M.Đ. (23) iz okoline Merošine, zbog sumnje zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Oni se sumnjiče da su proizvodili i prodavali drogu, nakon što je policija pretresom u njihovim stanovima policija pronašla 44 grama heroina, 10 tableta droge i vagicu za precizno merenje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info <<
Takođe se sumnja da je jedan muškarac (52) posredovao u prodaji droge, pa je protiv njega podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Merošina

Nakon što je policija u potkrovlju kuće M.Đ. (23) pronašla kilogram i 75 grama marihuane, njemu je određeno zadržavanje do 48 sati, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Prokuplju.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.