Uhapšeno nekoliko osoba iz Niša i Merošine zbog sumnje da su dilovali drogu

Izvor: JužneVesti.com, 23.Okt.2017, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeno nekoliko osoba iz Niša i Merošine zbog sumnje da su dilovali drogu

Trojica Nišlija sumnjiče se da su proizvodili i prodavali drogu, nakon što je, kako kažu u Policijskoj upravi Niš, u njihovim stanovima policija pronašla 44 g heroina, 10 tableta droge i vagicu za precizno merenje.

Pored M. T. (46), M. P. (44) i V. Š. (44), osumničen je i jedan 55-godišnjak, koji je, kako kažu u policiji, “posredovao u prodaji droge”.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva, dodaju u policiji, svima je određen pritvor do 48 sati.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<
Zbog sumnje da je dilovao marihuanu, uhapšen je M. Đ. (23) iz okoline Merošine.

Policija je prilikom pretresa kuće osumnjičenog, u potkrovlju, pronašla kilogram i 75 grama marihuane - rekli su u Policiji.

M. Đ. je, dodaju, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Prokuplju, određeno zadržavanje do 48 sati.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Hapšenja u Nišu i Merošini zbog dilovanja droge

Izvor: RadioCity.rs, 23.Okt.2017

Trojica Nišlija osumnjičeni su za proizvodnju i prodaju droge, nakon što je policija u njihovim stanovima pronašla 44 g heroina, 10 tableta droge i vagicu za precizno merenje. Pored njih trojice, osumnjičen je još jedan muškarac i to za “posredovanje u prodaji droge”, navodi se u policijskom...

Nastavak na RadioCity.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.