U Nišu obuka za žene da prepoznaju nasilje i odbrane se od napada

Izvor: JužneVesti.com, 12.Maj.2019, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Nišu obuka za žene da prepoznaju nasilje i odbrane se od napada

Žene koje bi da nauče tehnike samoodbrane, ali i kako da prepoznaju da trpe nasilje, mogu da učestvuju u besplatnoj radionici Centra za devojke koja je najavljena za 17. maj u sali SKC-a u Banovini.

Koordinatorka Centra Tatjana Nikolić će, prema najavama, učiti žene kako da razumeju mehanizme nasilja nad ženama kako bi mogle da izađu iz njega.

Potom sledi i edukacija o osnovnim principima samoodbrane, a Andrijan Tasić autor knjige o ovim tehnikama, prikazaće >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << ženama i neke situacije u kojima bi realno mogle da se nađu.

Organizatorke kažu da je zbog ograničenog broja mesta potrebno da se žene prijave putem mejla centarzadevojke@gmail.com, ili porukom na njihovoj Fejsbuk stranici i Instagram profilu.

Edukacija će trajati od 17:30 do 21 sat, a sala Studentskog kulturnog centra je na drugom spratu Banovine, ulaz iz Šumatovačke.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.