U Nišu 19 plivača za Časni krst - najstariji ima 74, najmlađi 19 godina

Izvor: JužneVesti.com, 18.Jan.2021, 10:45

U Nišu 19 plivača za Časni krst - najstariji ima 74, najmlađi 19 godina

Ove godine 19. januara, bez publike i svečanih strojeva, 19 takmičara plivaće na bazenu "Čair" za Bogojavljenski krst, navode iz Opštine Medijana. Kažu da najstariji plivač ima 74 godine, dok je najmlađi takmičar 19-godišnjak.

Na Bogojavljanje 19. januara od 12 sati na otvorenom bazenu u Nišu prijavljeni kandidati plivaće za Časni krst, a u Opštini Medijana koja organizuje takmičenje kažu da se prijavilo 23 građana, od kojih je 19 dobilo zdravstvenu potvrdu o spremnosti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << />
Pobednik plivanja dobija novčanu nagradu od 30 hiljada dinara, lovorov venac, zlatan lanac i privezak. Za sve učesnike obezbeđene su prigodne nagrade - dodaju u Medijani.

Bogojavljensko plivanje Opština Medijana organizuje 15. put, ove godine u saradnji sa Niškom eparhijom, Sportskim centrom "Čair", i drugim ustanovama i institucijama, a zbog kovida sutra neće biti publike i svečanih strojeva i ističu da će poštovati sve epidemiološke mere.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sutra u Nišu plivanje za Bogojavljenski krst

Izvor: JuznaSrbija.info, 18.Jan.2021

Gradska opština Medijana u utorak, 19. januara 2021. godine sa početkom u 12 sati na otvorenom bazenu SC Čair u Nišu organizuje plivanje za Bogojavljenski krst...Učestvuje 19 plivača, od kojih najstariji prijavljeni kandidat ima 74 godine, najmlađi 19...Za ovo takmičenje prijavila su se 23 kandidata,...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.