Tradicionalno plivanje za Časni krst u Nišu, prijave u Opštini Medijana

Izvor: JužneVesti.com, 05.Jan.2024, 11:17

Tradicionalno plivanje za Časni krst u Nišu, prijave u Opštini Medijana

Tradicionalno plivanje za Bogojavljenski krst održaće se i ove godine, a svi zainteresovani plivači mogu se prijaviti u Opštini Medijana do srede, 10. januara. Prvih 19 prijavljenih kandidata imaće priliku da plivaju za Časni krst 19. januara, a jedini uslov je da imaju odobrenje od lekara.

Samo punoletne osobe mogu učestvovati u plivačkom nadmetanju, poziv je otvoren i za devojke, a prvih 19 koji se prijave i dobiju potvrdu zdravstvene ustanove o psiho-fizičkoj spremnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << takmičiće se na praznik Bogojavljanje, 19. januara.

Potencijalni plivači moraju da se prijave lično u prostorijama Gradske opštine Medijana, a jedini potrebni dokument je lična karta - kaže se u pozivu za prijavu.

Prijavljivanje će trajati od srede 10. januara, do petka, 12. januara, u vremenu od 8 do 15 sati u kancelariji broj 14.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Počinje prijavljivanje plivača za Časni krst u Nišu

Izvor: JuznaSrbija.info, 05.Jan.2024

U duhu negovanja tradicije, Gradska opština Medijana i u 2024. godini organizuje plivanje za Bogojavljenski krst...Svi zainteresovani potencijalni plivači, mogu se prijaviti u Gradskoj opštini Medijana, Pariske komune bb, od srede,10.01.2024. do petka, 12.01.2024.godine, od 8.00 do 15.00 sati, ...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.