Svečani koncert povodom Dana oslobođenja grada  Prijatelji zauvek

Izvor: JuznaSrbija.info, 13.Okt.2019, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svečani koncert povodom Dana oslobođenja grada Prijatelji zauvek

Pod pokroviteljstvom Grada Niša, Niški kulturni centar organizuje koncert povodom 14. oktobra, Dana oslobođenja Niša u Drugom svetskom ratu.

Koncert će biti upriličen u Velikoj sali Kluba Vojske Srbije u Nišu, u ponedeljak 14. oktobra 2019. godine, u 20 sati.

Na koncertu će nastupiti:

Jadranka Jovanović

Dušan Svilar

Jelena Milošević
>> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info <<
Revijski orkestar IMPRESIJA

Dirigent- Vojkan Borisavljević

Ulaz na koncert je besplatan, ali sugrađani u ponedeljak, na dan koncerta, treba da dođu na biletarnicu Kluba Vojske, u periodu od 16 do 20 sati, gde će moći da preuzmu svoje besplatne karte. Ulaz bez karata neće biti moguć, a vrata Velike sale Kluba Vojske Srbije će biti zatvorena nakon što budu popunjena mesta za sedenje.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

U Domu Vojske besplatan koncert na Dan oslobođenja Niša u Drugom svetskom ratu

Izvor: JužneVesti.com, 13.Okt.2019

Operska pevačica Jadranka Jovanović, pevač Dušan Svilar, Jelena Milošević i Revijski orkestar "Impresija" pod dirigentskom palicom Vojkana Borisavljevića, održaće koncert za Nišlije povodom Dana oslobođenja grada u Drugom svetskom ratu. Koncert je zakazan za 14. oktobar u 20 sati u Velikoj...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.