Sotirovski uporedila Niš sa svetskim metropolama zbog svetlećeg mosta - od sutra spreman za pešake

Izvor: JužneVesti.com, 01.Avg.2021, 13:39

Sotirovski uporedila Niš sa svetskim metropolama zbog svetlećeg mosta - od sutra spreman za pešake

Iako veliki broj građana smatra da led osvetljenje ne priliči mostu koji vodi ka tvrđavi iz 18. veka izgrađenoj na ostacima antičke građevine, gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski je na svom zvaničnom nalogu na društvenim mreežama uporedila niški svetleći most sa svetskim metropolama, ilustrujući fotografijama brojnih mostova sa svetlećim efektima širom sveta.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Sotirovski: Imamo most ko svetske metropole

Izvor: JUGpress.com, 02.Avg.2021, 10:28

NIŠ..Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski, objavila je na svom fejsbuk profilu da je poput svetskih metropola, prateći savremene trendove i Niš, dobio most u centru grada sa svetlećim efektima... Od sutra je u potpunosti spreman za pešake i festivale koji nas očekuju u avgustu i septembru,...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.