Skupština nastavlja sa radom uz prenos na NTV (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 17.Nov.2015, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skupština nastavlja sa radom uz prenos na NTV (VIDEO)

Zasedanje gradskog parlamenta biće nastaljeno sutra u 9 sati, jer će Niška televizija, besplatno, prenositi sednicu. Gradonačelnik Niša Zoran Perišić i predsednik skupštine Mile Ilić kažu da su gratis prenos sutrašnje, ali i sednice koja treba da bude održana 25. decembra, dogovorili sa novim vlasnicima NTV-a. Sednica je, podsetimo, u četvrtak prošle nedelje prekinuta čim je počela, jer su odbornici opozicije stali oko govornice, ne dozvolivši da se sednica održi jer nije bilo direktnog TV prenosa, što je tradicija od 1997. godine.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

BESPLATNO NA NTV: Biće prenosa, sutra nastavak sednice

Izvor: Blic, 17.Nov.2015

Sednica Skupštine grada Niša, koja protekle nedelje nije održana zbog toga što nije bilo TV prenosa, biće nastavljena sutra, a biće i prenosa uživo kao i do sada...Konzorcijum privatizovane NTV prihvatio je predlog gradonačelnika Niša Zorana Perišića i predsednika Skupštine Mileta Ilića...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.