Sirenine medalje u Medijani

Izvor: JuznaSrbija.info, 28.Nov.2018, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Sirenine" medalje u Medijani

Gradska opština Medijana organizovala je prijem za članice Kluba sinhronog plivanja „Sirene“ iz Niša, koje su osvojile tri bronzane medalje na Međunarodnom takmičenju u Belorusiji, održanom od 16. do 19. novembra ove godine, a koje je opština podržala da otputuju na ovo takmičenje. Prijemu su prisustvovale i takmičarke koje su ove godine donele odličja i sa drugih međunarodnih takmičenja.

-Njihove bronze sijaju kao zlato. Zahvaljujemo mladim sportistkinjama, >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << kao i njihovim trenerima na postignutim rezultatima i dostojnom predstavljanju Gradske opštine Medijana, Grada Niša i Republike Srbije na prestižnom međunarodnom takmičenju. Čuli smo njihove potrebe, želimo da ovaj klub bude što uspešniji i pomoći ćemo koliko budemo mogli – rekao je predsednik najveće niške opštine Nebojša Kocić.

Kocić je naglasio da ovo nije prvi put da je opština Medijana pomogla članicima "Sirena", pa neće biti ni poslednji.

-Medijana je prepoznatljiva po tome što pomaže talentovanim mladim ljudima, okrenuta je potrebama najmlađih stanovnika i ovu godinu posvetila je pre svega pronatalitetnoj politici. Trudimo se međutim da svim sportistima, učenicima ali i drugim građanima budemo od koristi, jer opština postoji zbog njih i to uvek treba naglašavati pri susretu kao što je ovaj – dodao je Kocić.

Sastanak je bio prilika da se istaknu i problemi sa kojima se u radu suočavaju članice Kluba „Sirene“, kao što su manjak prostora za treninge tokom zime, ali i istakne ideja za organizacijom međunarodnog takmičenja u sinhronom plivanju u Nišu.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Niške bronzane i srebrne “Sirene” na prijemu kod predsednika opštine Medijana

Izvor: JUGpress.com, 28.Nov.2018

NIŠ..Članice Kluba sinhronog plivanja „Sirene“ iz Niša,  na Međunarodnom takmičenju u Belorusiji, održanom od 16. do 19. novembra ove godine osvojile  su tri bronzane medalje. Njih je na putu za Belorusiju podržala gradska opština Medijana, koja je danas organizovala prijem za takmičarke....

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.