Saopštenje Štaba za vanredne situacije: Grad je prohodan!

Izvor: JuznaSrbija.info, 10.Jan.2017, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saopštenje Štaba za vanredne situacije: Grad je prohodan!

Grad je čist u svim pravcima i nema zastoja na putevima, zaključak je nakon održanog sastanka Štaba za vanredne situacije u Nišu.

Stanje u gradu je normalizovano. Svi putni pravci prohodni su za putnički i autobuski saobraćaj. Na pojedinim pravcima vršena su skraćenja autobuskih linija, isključivo iz bezbednosnih razloga putnika.

Snabdevanje energentima u ovom momentu je uredno.Na gradskom području ekipe JKP Mediane očistile su sva četiri novoa prioriteta >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << gradskih saobraćajnica i sve ulice su prohodne.Pročišćeni su i putni pravci u prigradskim naseljima i selima.Sve zimske službe biće u pripravnosti jer se i dalje očekuju izuzetno niske temperature i sneg, slabijeg intenziteta.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Brojne Nišlije se povredile na ledu

Izvor: RadioCity.rs, 10.Jan.2017

U hitnoj pomoći kažu da je povećan broj pacijenata koji su usled pada na ledu povredili glavu ili ekstremitete. Komunalna policija pozvala je građane da očiste sneg sa trotoara, prilaznih staza i internih saobraćajnica.. Inače, kako saznajemo u Zimskoj službi JKP “Medijana“, na samom početku...

Nastavak na RadioCity.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.