Brojne Nišlije se povredile na ledu

Izvor: RadioCity.rs, 10.Jan.2017, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brojne Nišlije se povredile na ledu

U hitnoj pomoći kažu da je povećan broj pacijenata koji su usled pada na ledu povredili glavu ili ekstremitete. Komunalna policija pozvala je građane da očiste sneg sa trotoara, prilaznih staza i internih saobraćajnica.
Inače, kako saznajemo u Zimskoj službi JKP “Medijana“, na samom početku nedelje 7 ekipa startovalo je sa raščišćavanjem niških ulica, prvog, drugog i trećeg prioriteta.
Grad je čist u svim pravcima i nema zastoja na putevima, zaključak je nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << održanog sastanka Štaba za vanredne situacije u Nišu. Svi putni pravci prohodni su za putnički i autobuski saobraćaj. Pojedine autobuske linije i dalje saobraćaju skraćeno, isključivo iz bezbednosnih razloga putnika, kažu u Upravi Grada. Pročišćeni su i putni pravci u prigradskim naseljima i selima.
Sve zimske službe biće u pripravnosti jer se i dalje očekuju izuzetno niske temperature i sneg, slabijeg intenziteta.

Vozite pažljivo | U saobraćajnoj nezgodi koja se u nedelju dogodila na Crvenom pevcu lakše je povređen 50-godišnji muškarac. Kako saznajemo u policiji, do udesa je došlo kada je ovaj Nišlija sleteo sa puta, i automobilom udario u stub semafora. On je sa lakšim povredama glave i vrata odvezen u Urgentni centar radi dalje dijagnostike i lečenja.

Ledeni dani do četvrtka | U Srbiji će i u utorak i sredu biti veoma hladno, nastavljaju se ledeni dani sa jutarnjom temperaturom od -18 do -10 stepeni a lokalno i niže, oko -25 stepeni. Od četvrtka se očekuje blagi porast temperature. Uprkos lošim vremenskim uslovima situacija u drumskom, železničkom, vazdušnom i vodnom saobraćaju je pod kontrolom, saopštilo je nadležno Ministarstvo.

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.