Sanacija OŠ Ivan Goran Kovačić u Niškoj Banji, novo grejanje, fasada...

Izvor: JuznaSrbija.info, 03.Jul.2023, 16:29

Sanacija OŠ "Ivan Goran Kovačić" u Niškoj Banji, novo grejanje, fasada...

Sredstvima Ministarstva rudarstva i energetike i gradskog budžeta, počeli su radovi na sanaciji Osnovne škole "Ivan Goran Kovačić" u Niškoj Banji, kazala je gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski.

"Zamenićemo stolariju, obnoviti fasadu, promeniti krov, a kotlove na mazut zamenićemo onima na pelet. Za 700 naših đaka obezbedićemo bolje uslove za rad. Smanjićemo zagađenje ali i račune za grejanje i struju jer će škola biti energetski mnogo efikasnija", dodaje Sotirovski.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Najbolji na maloj maturi su učenici iz Niške Banje

Izvor: JUGpress.com, 03.Jul.2023

NIŠ-NIŠKA BANJA..Učenici Osnovne škole „Ivan Goran kovačić“ u Niškoj Banji postigli su najbolje rezultate na završnom ispitu ove godine sa osvojenih 30,3 poena u proseku od maksimalnih 40, objavljeno je na sajtu Moja srednja škola.  Na drugom mestu nalazi se Osnovna škola „Ratko Vukićević“...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.