Roditelji pokrenuli peticiju za vraćanje vaspitača Vlade u vrtiće Zvončići

Izvor: RadioCity.rs, 09.Mar.2018, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roditelji pokrenuli peticiju za vraćanje vaspitača Vlade u vrtiće "Zvončići"

Peticiju za vraćanje vaspitača Vlade potpisao je trocifreni broj roditelja dece vrtića Zvončići. Peticija je predata organima PU Pčelica Niš, a na sastanku sa direktorkom, roditeljima je obećan pisani odgovor u roku od 15 dana. Peticija je predata 30. januara ove godine, ali do dana današnjeg, niko nam se iz PU Pčelica nije reagovao. 
Roditelji ističu da je vaspitač Vlada ono što svaki roditelj od vaspitača očekuje. Vaspitač zbog kog deca odlaze i iz vrtića se vraćaju >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << sa osmehom. Za ove roditelje, on je vaspitač koji uliva poverenje. 
Zbog toga su roditelji, udruženi u nastojanju da se njihovoj deci vrati vaspitač Vlada, pokrenuli i građansku petiiciju putem portala Peticije 24.com, gde svi koji su upoznati sa radom vaspitača Vlade mogu potpisati ovu peticiju.

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.