Remi Železničara i Radničkog u Čairu

Izvor: JužneVesti.com, 08.Maj.2021, 21:23

Remi Železničara i Radničkog u Čairu

Rukometaši niškog Železničara odigrali su nerešeno 33:33 (18:16) meč protiv kragujevačkog Radničkog u okviru 10. kola plej-ofa Arkus lige. U većem delu susreta odigranom u hali "Čair“ domaćin je imao prednost, ali su Kragujevčani furioznom završnicom došli do boda.

Rukometaši Železničara negativno su iznenadili svoje navijače, pošto su odigrali nerešeno protiv poslednjeplasiranog tima plej-ofa Arkus lige na svom terenu. Radnički >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << iz Kragujevca je do susreta u Nišu imao jednu pobedu, protiv "Želje“ u prvom delu sezone i jedan nerešen rezultat, ali je u hali "Čair“ došao do novog boda.

Loše su izabranici Đorđa Teodorovića ušli u meč i dozvolili rivalu da već nakon 10-ak minuta ima prednost od 8:4. Međutim, u nastavku prvog dela igre, Železničar uspeva da preko Stanojevića, Stojanovića, Spasića i Milosavljevića preokrene rezulat i posle egala u 27. minutu, do poluvremena potpuno preokrene na 18:16.

U drugom poluvremenu nastavlja domaćin sa dobrom igrom. Nakon 38. minuta bilo je 23:20 za niški tim, pa se očekivalo da su stvari došle na svoje mesto i da će Železničar zabeležiti očekivani trijumf. Međutim, nisu tako mislili gosti. Iako su bili u zaostatku do samog finiša meča, igrači Radničkog se nisu predavali. Domaći su, nakon gola Petrovića u 56. minutu imali prednost od 32:29, ali ni to nije bilo dovoljno. U poslednjim trenucima pogađali su Stanojev, Vuković i dva puta Utvić za Radnički, pa su Kragujevčani i preokrenuli. Iznenađenje je sprečio Petrović novim pogotkom u poslednjem minutu i na kraju ostavio bod u Nišu.

Najefikasniji kod domaćeg tima bio je Đorđe Spasić sa 7 postignutih golova, dok je šest dodao Aleksandar Stojanović. Goste je sa 10 postignutih golova predvodio Nemanja Vuković.

Železničar sada na četvrtom mestu ima 11 osvojenih bodova, dok trećeplasirana Metaloplastika ima 14, a naredni rival Nišlija, Partizan 15, na drugom mestu na tabeli.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dubočica nemoćna protiv Vojvodine

Izvor: JužneVesti.com, 09.Maj.2021, 10:57

Nisu uspeli rukometaši Dubočice ni iz četvrtog puta da dođu bar do boda protiv Vojvodine, koja je u 10. kolu plej-ofa Arkus lige u Leskovcu slavila rezultatom 37:22 (17:9). Ovim porazom Leskovčani su ostali na deobi 5. mesta se ekipom Dinama iz Pančeva, a obe ekipe su u dosadašnjem delu doigravanja...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.