Naisa bolja od Medicinara

Izvor: JužneVesti.com, 09.Maj.2021, 12:27

Naisa bolja od Medicinara

Rukometašice niške Naise pobedom su okončale regularni deo sezone, pošto su u 22. kolu savladale u Nišu ekipu Medicinara sa 36:29 (19:15). Naisa u doigravanje ulazi sa druge pozicije.

Nišlijke su od ranije obezbedile nastup u plej-ofu, a nakon poraza od Železničara u prošlom kolu, sada je u hali „Čair“ nadigran šabački Medicinar.

Pitanje pobednika se nije postavljalo ni u jednom delu susreta, pošto su izabranice Ljubomira >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Obradovića kontrolisale meč i na kraju zasluženo došle do 18. trijumfa u sezoni. Već nakon 11 minuta igre Naisa je imala prednost od 8:5, a do poluvremena je tim iz Niša i pored povratka gošći i izjednačenja, sačuvao prednost. Tri minuta pre kraja bilo je 17:13, a na odmor se otišlo rezultatom 19:15 za Nišlijke.

U drugom delu prednost je samo rasla, na ulazu u poslednjih deset minuta bilo je 30:21, a do kraja je Naisa sigurnom igrom došla do konačnih 36:29.

Domaći tim su do pobede predvodile Sara Stankovski i Tijana Simatović sa po pet pogodaka, dok su po četiri postigle Gakidova, Filipović i Nikolić. Kod Medicinara istakla se Aleksandra Krstić sa 8 postignutih golova.

U doigravanje će sigurno Jagodina sa prvog, Naisa sa drugog mesta. Bekament je u Zaječaru iznenađujuće odigrao 30:30 i sada strepi za svoju poziciju u plej-ofu. Ukoliko Radnički savlada Železničar u Kragujevcu u plej-of će Kragujevčani i Bekament, svaki drugi rezultat dalje vodi Železničar, a Bekament ostaje bez doigravanja.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.