Priveden osumnjičeni zbog ranjavanja mladića na Keju u Nišu

Izvor: JuznaSrbija.info, 24.Jun.2019, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priveden osumnjičeni zbog ranjavanja mladića na Keju u Nišu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu identifikovali su i priveli N.R. (33) koji se sumnjiči da je 21. juna nožem ubo u leđa dvadesetpetogodišnjeg mladića, na Keju Kola srpskih sestara.

Sumnja se da je on, nakon verbalne rasprave, a potom i tuče između petorice mladića, oštrim predmetom ranio dvadesetpetogodišnjaka.

Policija će, po nalogu nadležnog tužilaštva, protiv N. R. podneti krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda, a protiv četvorice Nišlija, starosti od 21 do 25 godina, krivičnu prijavu za krivično delo učestvovanje u tuči.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Uhapšen napadač na mladića

Izvor: JUGpress.com, 24.Jun.2019

NIŠ..Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu identifikovali su i priveli N.R. (33) koji se sumnjiči da je 21. juna nožem ubo u leđa dvadesetpetogodišnjeg mladića, na Keju kola srpskih sestara...Sumnja se da je on, nakon verbalne rasprave, a potom i tuče između petorice mladića,...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.