Izvor: JužneVesti.com, 21.Feb.2024, 11:25

Premijerni koncert Niškog simfonijskog orkestra

Još jedan premijerni koncert Niškog simfonijskog orkestra održaće se u četvrtak, 22. februara u sali Niškog simfonijskog orkestra od 20 sati.

Pod dirigentskom palicom dirigenta makedonskog Nacionalnog baleta i opere Bisere Čadlovske, nastupiće Ognjen Popović na klarinetu, Nikola Pekovića na harmonici i Slobodan Gerić na kontrabasu.

Nišlije će imati priliku da čuju svetske premijere - R.Jakovljević Advekcijska magla, D.Jovanović Bailaderia, D.Jovanović Slogny's Carousel.

Karte za koncert se mogu kupiti na blagajni NSO od 8 do 15 sati po ceni od 500 dinara i 300 dinara za studente, đake i penzionere.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Predstavljanje knjige Nebojše Stankovića "Breme"

Izvor: JuznaSrbija.info, 21.Feb.2024

Predstavljanje knjige "Breme" Nebojše Stankovića održaće se u četvrtak, 22. februara 2024. godine, sa početkom u 18 sati, u Maloj sali Niškog kulturnog centra. Ova knjiga je očekivano izazvala veliku pažnju, a sadržaj i stil pisca Stankovića naravno, ostavljaju svoje utiske. Svi stručnjaci...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.