Premijerka u Nišu obećala 1.000 novih radnih mesta, kaže dolaziće i stranci da rade jer je nezaposlenost pala

Izvor: JužneVesti.com, 26.Jun.2021, 17:02

Premijerka u Nišu obećala 1.000 novih radnih mesta, kaže dolaziće i stranci da rade jer je nezaposlenost pala

Otvaranje fabrike u kojoj će biti zaposleno 1.000 ljudi, početak gradnje auto-puta mira od Niša do Drača, modernizacija pruge Niš-Dimitrovgrad kao i izgradnja gasovoda do Bugarske - samo su neke od stvari koje u današnjoj poseti Nišu najavila premijerka Srbije Ana Brnabić. Navela je i da će u Niš dolaziti stranci da rade jer je nezaposlenost pala.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Brnabić: Niš će biti putno i energetsko čvorište ovog dela Evrope

Izvor: Beta, 26.Jun.2021

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas u Nišu da će taj grad, izgradnjom Auto-puta mira, spajanjem koridora 10 i 11 i izgradnjom gasovoda prema Bugarskoj, postati "putno i energetsko čvorište ovog dela Evrope".Brnabić je na konferenciji za novinare rekla da će krajem septembra u Merošini...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.