Premijera filma “Pedeset nijansi - Oslobođeni” u niškim bioskopima

Izvor: JužneVesti.com, 07.Feb.2018, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijera filma “Pedeset nijansi - Oslobođeni” u niškim bioskopima

Ova nedelja rezervisana je za ljubitelje erotske filmske trilogije Pedeset nijansi, jer, kako kažu u "Cineplexx"-u i "Vilinom gradu", od 8. februara prikazivaće se poslednji deo ove franšize. Pored toga, u "Cineplexx"-u će se ove nedelje, kao jedini novitet prikazivati i animirani film Pećinci.

I u "Vilinom gradu", ali i u "Cineplexx"-u biće upriličeno veče za devojke, uz piće i film Pedeset nijansi - Oslobođeni.

Džejmi Dornan i Dakota >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Džonson se vraćaju kao Kristijan Grej i Anastazija Stil u 3. nastavku svetskog bestselera i fenomena „Pedeset nijansi“. Poštovaoci trilogije u poslednjem delu uživaće i u scenama sa luksuznog medenog meseca omiljenog para, koji je sniman u Francuskoj - navode u bioskopima.

Pored tog svetski poznatog hita, u "Cineplexx"-u će se na repertoaru naći i sinhornizovani animirani film Pećinci.

Urnebesna praistorijska avantura napravljena u poznatom Aardmanovom animacijskom stilu. Smeštena u doba praistorije, kada su opasne zveri i dlakavi mamuti gospodarili zemljom, pričom prati pećinskog čoveka koji zajedno sa svojim najboljim prijateljem, divljom svinjom Hognobom, pokušava da ujedini njihovo pleme u borbi protiv moćnih neprijatelja koji im prete - rekli su u bioskopima.

Detaljnije o ovonedeljnom repertoaru i kartama, kako kažu u bioskopima, filmoljupci mogu da pogledaju na sajtovima bioskopa "Cineplexx" i "Vilin grad".

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.