Ladies Night - Pedeset nijansi: Oslobođeni u bioskopu Cine Grand

Izvor: B92, 06.Feb.2018, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ladies Night - Pedeset nijansi: Oslobođeni u bioskopu Cine Grand

U četvrtak 8. februara, u bioskopu Cine Grand Capitol Park Rakovica, biće održan Ladies Night, uz projekciju trećeg nastavka planetarno popularnog ostvarenja Pedeset nijansi - Oslobođeni. Početak projekcije je u 20 časova, a ulaznice za ovaj događaj su u prodaji i mogu se kupiti na blagajni bioskopa, takođe ulaznice možete rezervisati i na sajtu bioskopa Cine Grand.

Pored projekcije filma, u saradnji sa partnerima, spremili smo i razne poklone, a sve dame će uz kupljenu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ulaznicu na poklon dobiti i Bazar.

13. jul – Plantaže, renomirana crnogorska vinarija, spremila je za sve dame vino dobrodošlice, a u pitanju su njihovi dobro poznati brendovi Crnogorski Krstač i Vranac Pro Corde. Home Made poslastičarnica će se potruditi da svaki trenutak ovog događaja bude prefinjen i sladak.

Kada je reč o damama, svi znamo koliko truda i pažnje posvećuju svojoj nezi. Zato smo za ovu priliku pozvali naše partnere iz poznatih kompanija Farmalogist i Esensa, da pokažu svim našim posetiteljkama zašto bi baš njihovi preparati trebalo da budu prvi izbor za negu tela.

Kako se bliži Dan zaljubljenih, ovim događajem počinje i Nedelja ljubavi u bioskopu Cine Grand. Od 08. do 14. februara u holu bioskopa će biti postavljen ljubavni kutak, u kom će posetioci moći da se slikaju, a autori najoriginalnijih fotografija će biti nagrađeni vrednim poklonima.

U pitanju je romantičan vikend za dve osobe u Aquastar Danube hotelu u Kladovu, tromesečne karte za posetu bioskopu i vaučeri za kuglanu Žabac. Ljubav se podstiče i slavi u bioskopu Cine Grand!

Džejmi Dornan i Dakota Džonson se vraćaju kao Kristijan Grej i Anastazija Stil u "Pedeset nijansi – Oslobođeni", trećem nastavku svetskog bestselera i fenomena "Pedeset nijansi". Posle ogromnog uspeha filmova iz 2015. i 2017. godine, koji su zaradili preko 950 miliona dolara širom sveta, novi nastavak stiže pred Dan zaljubljenih 2018. godine!

"Pedeset nijansi – Oslobođeni" režira Džejms Foli, reditelj drugog nastavka. Scenario i ovoga puta ponovo potpisuje Nil Leonard, a zasnovan je na svetskom bestseleru spisateljice E L Džejms.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Večeras je premijera filma 50 nijansi: oslobođeni

Izvor: Tracara.com, 07.Feb.2018, 09:22

Treći i poslednji nastavak ljubavne priče koja je zaintrigirala ceo svet, film 50 nijansi: oslobođeni, premijerno će biti prikazan 7. februara u bioskopima širom Srbije i Crne Gore, a u svakom od ovih bioskopa traži se karta više i otvaraju se dodatne dvorane u kojima će se održati premijerne...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.