Predsednik Sobranja: Dobar prekogranični odnos uz sve veći broj bugarskih turista u Nišu!

Izvor: JuznaSrbija.info, 30.Okt.2017, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik Sobranja: Dobar prekogranični odnos uz sve veći broj bugarskih turista u Nišu!

Na početki trodevne posete Srbiji, bugarska delegacija predvođena Dimitrom Glavčevim, predsednikom Narodne sobranja Bugarske boravila je juče u Gradskoj kući u Nišu, gde je održan sastanak sa gradonačelnikom Niša Darkom Bulatovićem.

Tokom sastanka bilo je reči o unapređenju saradnje sa nama bliskom susednom zemljom, a zatim je održana zajednička konferencija za novinare.

Posebno je istaknut ubrzani rast u turizmu, gde se stalno beleži porast broja >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << bugarskih turista.

Nako zvaničnog dela sastanka delegacija bugarskih parlamentaraca, prošetala je centralnim gradskim ulicama, praćena domaćinima.

U ponedeljak 30.i utorak 31.oktobra boraviće u Beogradu, gde će se između ostalog sastati sa Aleksandrm Vučićem, predsednikom Srbije i predstavnicima Vlade Srbije.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.