Poznata nova lokacija niške Hitne pomoći

Izvor: JuznaSrbija.info, 26.Mar.2024, 17:47

Poznata nova lokacija niške Hitne pomoći

Direktor UKC Niš Zoran Perišić najavio je preseljenje Hitne pomoći u novi objekat na Vizantijskom bulevaru, između Tržnog centra "Stop šop" i DIS-a. Ovaj korak predstavlja novi koncept razvoja Hitne pomoći u Nišu, koji je podržan na inicijativu ministarke zdravlja dr Danice Grujičić.
Perišić naglašava da je trenutna lokacija Hitne pomoći, udaljena samo 50 metara od Urgentnog centra, nepraktična te da nova zgrada treba da se nalazi u dijelovima grada sa boljim saobraćajnim komunikacijama i više parking prostora. Gradsko zemljište od jednog hektara na Vizantijskom bulevaru idealno je za izgradnju novog objekta.
Izgradnja nove zgrade Hitne pomoći će se odvijati po modularnom principu, što...

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Izvor: JužneVesti.com, 26.Mar.2024

Da će zgrada niške Hitne pomoći biti izmeštena najavio je nedavno direktor Univerzitetskog kliničkog centra Niš Zoran Perišić, a sada kaže da je određeno da nova grada bude izgrađena na gradskoj parceli površine 1 hektara, a koja se nalazi između "Stop šopa" i DIS-a...Perišić kaže da...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.