Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod Stop šopa

Izvor: JužneVesti.com, 26.Mar.2024, 18:07

Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Da će zgrada niške Hitne pomoći biti izmeštena najavio je nedavno direktor Univerzitetskog kliničkog centra Niš Zoran Perišić, a sada kaže da je određeno da nova grada bude izgrađena na gradskoj parceli površine 1 hektara, a koja se nalazi između "Stop šopa" i DIS-a.
Perišić kaže da će nova zgrada biti urađena u relativno kratkom periodu i da će se planovi koje je potrebno izmeniti zbog te gradnje naći na narednoj sednici Skupštine Grada Niša, koja će, napominje, biti održana 10. aprila.
Objašnjava da je izmeštanje neohodno jer je nelogično da Urgentni centar i Hitna pomoć budu udaljeni međusobno 50 metara.
Hitna pomoć treba da bude u delu grada sa dobrim saobraćajnim komunikacijama,...

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.