Povređen muškarac u pucnjavi na niškom Bulevaru

Izvor: JužneVesti.com, 30.Sep.2019, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povređen muškarac u pucnjavi na niškom Bulevaru

U pucnjavi koja se oko 19 sati dogodila u Ulici 21. maja na niškom Bulevaru Nemanjića, povređen je muškarac, a prema prvim nalazima lekara Kliničkog centra nije životno ugrožen.

Kako saznajemo, 34-godišnji muškarac je povređen ispred teretane u jednoj od "slepih" ulica na Bulevaru, a lekari Hitne pomoći su ga sa povredama nogu prevezli u Urgentni centar. Muškarac van životne opasnosti; foto: čitalac

Pacijent primljen sa prostrelnom ranom na desnoj potkolenici, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << vitalno stabilan i prema rečima dežurnih lekara, nije zivotno ugrozen. Dijagnostika još uvek u toku, ali prema prvim nalazima, nema vaskularnih povreda - kažu u Kliničkom centru.

U niškoj policiji su samo kratko potvrdili da im je prijavljeno da je oko 19 sati ranjen muškarac, da rade na ovom slučaju i da je obavešteno Više javno tužilaštvo.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Ko je pucao na muškarca koji se predstavljao kao radnik BIA, ispred teretane na Bulevaru Nemanjića?

Izvor: JuznaSrbija.info, 30.Sep.2019

Kako saznajemo, juče oko 19 sati u Ulici 21. maja (Bulevar Nemanjića) ispred jedne teretane, muškarac N.V. star 34 godine, je pucnjem zadobio povrede podkolenice i od odranije je poznat policiji...On nije životno ugrožen, kažu u KC Niš...U februaru prošle godine, on je uhapšen jer se šest godina...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.