Ko je pucao na muškarca koji se predstavljao kao radnik BIA, ispred teretane na Bulevaru Nemanjića?

Izvor: JuznaSrbija.info, 30.Sep.2019, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je pucao na muškarca koji se predstavljao kao radnik BIA, ispred teretane na Bulevaru Nemanjića?

Kako saznajemo, juče oko 19 sati u Ulici 21. maja (Bulevar Nemanjića) ispred jedne teretane, muškarac N.V. star 34 godine, je pucnjem zadobio povrede podkolenice i od odranije je poznat policiji.

On nije životno ugrožen, kažu u KC Niš.

U februaru prošle godine, on je uhapšen jer se šest godina predstavljao kao pripadnik Bezbednosno-informativne agencije (BIA) i uzimao novac.

Sumnja se da je u pozadini obračun zbog novčanog duga. Navodno, >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << reč je o opomeni, jer je na njega pucano i kad je pao, ali napadač nije hteo da ga pogodi u vitalne delove tela. Prema nekim informacijama, N. V. je napadača gađao torbom u nameri da se odbrani.

Ranjeni mladić se u periodu od 2012. do januara 2018. godine predstavljao kao pripadnik Bezbednosno informativne agencije dovodeći građane u zabludu da će svojim položajem uticati da ostvare različite interese, za šta je trebalo da mu daju novac.

Policija je tada sumnjala da je N.V. na ovaj način prevario više građana.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.