Posle 6 godina Kristali ponovo u Nišu i slave jubilej

Izvor: JužneVesti.com, 27.Jun.2023, 09:10

Posle 6 godina "Kristali" ponovo u Nišu i slave jubilej

Beogradski pop-rok bend Kristali, povodom rođendanske turneje kojom proslavljaju 30 godina rada, nastupiće u subotu, 1. jula u 21 sat u u niškom O2 - Oxygen Event Club-u.

Nišlije će nakon 6 godina ponovo imati prilike da čuje Menjam se, Sad se svega sećam, Talasi, Dva metra, koje su neke od najpopularnijih pesama benda.

Publika je u Nišu imala prilike da ih sluša davne 2017. godine i članovi benda nisu krili zadovoljstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << reakcijom publika, a dobar deo te publike prati Kristale od samog početka - naveli su organizatori.

Takođe, organizatori kažu da su se tokom godina članovi benda često menjali, a da je frontmen Dejan Gvozden, trenutne članove benda, basistu Vladislava Dopuđu i bubnjara Mlađana Ilijića upoznao u Knjaževcu, u kojem poslednjih godina živi sa porodicom.

Karte za koncert mogu se kupiti po promo ceni od 800 dinara u agenciji Clock Travel na Trg republike.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.