Policajci se prerušili u pacijente: 10 dana vrebali džeparoša koji je krao novčanike

Izvor: JuznaSrbija.info, 26.Sep.2014, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajci se prerušili u pacijente: 10 dana vrebali džeparoša koji je krao novčanike

Niški policajci glumili su pacijente deset dana u čekaonici Očne klinike Kliničkog centra u Nišu ne bi li uspeli 24. septembra da na delu uhvate Bugarku u krađi novčanika.

- Bugarsku državljanku uspeli su da uhvate u momentu kada je iz torbe jedne starije žene koja je bila u pratnji teško pokrentog supruga, izvadila novčanik sa novcem i dokumentacijom. Džeparoškinja je neprimetno uspela da priđe ženi, otvori njenu torbu, zavuče ruku i izvadi novčanik, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << su se u tom trenutku pred njom stvorili policajci, kaže za izvor blizak istrazi.

Bugarka se branila da je ženi navodno ispao novčanik iz torbe i da ga je ona samo podigla, ali je suočena sa dokazima, ipak priznala krađu.

Policija je saopštila da će krivična prijava protiv osumnjičene Bugarke u redovnom postupku biti prosleđena Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.