Poginuo još jedan radnik nakon pada sa skele u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 18.Mar.2024, 16:03

Poginuo još jedan radnik nakon pada sa skele u Nišu

55-godišnji muškarac preminuo je u niškom Kliničkom centru nakon što je pao sa skele na gradilištu na raskrsnici Bulevara 12. februar i ulice Vazduhoplovaca.
Iz policije kažu da im je nezgoda prijavljena u petak u 16 sati, da su obavili uviđaj i da je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Nišu.
Južne vesti nezvanično saznaju da inspekcija rada utvrđuje da li su ispoštovani svi propisi o zaštiti radnika, ali i koji je bio radni status poginulog čoveka.
Zvaničnog odgovora te inspekcije nema do objavljivanja teksta.
Usled pada sa skele u novembru prošle godine poginula su dva muškarca - u Jasenovačkoj, pa u Barskoj ulici. Krajem 2022. godine poginuo je građevinski...

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Nesreća na gradilištu u Nišu: Radnik preminuo nakon pada sa skele

Izvor: JuznaSrbija.info, 18.Mar.2024

U tragičnom incidentu na gradilištu na raskrsnici Bulevara 12. februar i ulice Vazduhoplovaca u Nišu muškarac star 55 godina je izgubio život nakon što je pao sa skele. Nesreća se dogodila u petak popodne, a muškarac je preminuo u niškom Kliničkom centaru...Policija je dobila prijavu o nesreći...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.