STRAVIČNA NESREĆA U NIŠU! Radnik pao sa skele, na mestu ostao mrtav

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024, 14:02

STRAVIČNA NESREĆA U NIŠU! Radnik pao sa skele, na mestu ostao mrtav

Policija je obavila uviđaj, radi se na utvrđivanju svih okolnosti pod kojima je došlo do nesreće
Pedesetpetogodišnji muškarac podlegao je povredama koje je zadobio prilikom pada sa skele na gradilištu na raskrsnici Bulevara 12. februar i Vazduhoplovaca u Nišu.
Do nesreće je došlo u petak, kada je nesrećni čovek pao sa skele sa visine od oko četiri metra na beton i to na glavu. Zadobio je prelom baze lobanje, transportovan je u niški Univerzitetski klinički centar gde je preminuo.
. Obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo u Nišu a inspekcijske službe će utvrditi da li su bili ispoštovani svi propisi o zaštiti radnika tokom obavljanja građevinskih poslova te kakav je bio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radnik poginuo u Nišu posle pada sa skele

Izvor: Danas, 18.Mar.2024

Muškarac (55) podlegao je povredama koje je zadobio u petak prilikom pada sa skele na gradilištu na raskrsnici Bulevara 12. februar i Vazduhoplovaca u Nišu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.