Pihtijada u Niškoj Banji

Izvor: NiskeVesti.rs, 17.Jan.2016, 09:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pihtijada u Niškoj Banji

Tradicionalna deseta „Pihtijada“ u Niškoj Banji biće organizovana sutra 18. i 19. januara.


Nadmetanje u pripremanju pihtija počeće u ponedeljak u 10:00 časova paljenjem vatri ispod kazana i predstavljanjem učesnika.
Za 12:00 sati zakazano je svečano otvaranje manifestacije, a u 16:00 časova odlivanje pihtija iz kazana.
U utorak, 19. januara program će početi od 12:00 časova degustacijom i podelom pihtija. Specijalni žiri će, kao i ranijih godina, >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << na licu mesta odabrati najukusnije pihtije i proglasiti pobedničke ekipe.
Kao i ranijih godina, posetioci ove manifestacije biće posluženi kuvanom rakijom i kulinarskim specijalitetima iz niškog kraja.

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Deseta „Pihtijada“ u Niškoj Banji

Izvor: JuznaSrbija.info, 17.Jan.2016

U Niškoj Banji će 18. i 19. januara biti održana tradicionalna, deseta po redu „Pihtijada“...Nadmetanje u pripremanju pihtija počeće u ponedeljak u 10:00 časova paljenjem vatri ispod kazana i predstavljanjem učesnika...Za 12:00 sati zakazano je svečano otvaranje manifestacije, a za 16:00...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.