PIO fond: Krov će biti saniran, deo trotoara zatvoren

Izvor: JužneVesti.com, 01.Okt.2019, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PIO fond: Krov će biti saniran, deo trotoara zatvoren

Tabla sa donje strane krova zgrade niškog PIO i Zavoda za socijalno osiguranje koja se ljuljala, sklonjena je, saopštavaju iz ovih ustanova. Iako ne navode kada, kažu da će krov biti popravljen. Deo trotoara obeležen je i zatvoren zbog bezbednosti pešaka.

Da je deo ulice kod ove ustanove nebezbedan upozorili su za vikend građani koji su prolazili tuda. Tablu koja se ljuljala primetili su u subotu radnici ovih ustanova, kažu u PIO fondu, a sklonili je vatrogasci.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<
Odmah je o svemu obaveštena komunalna policija i obezbedila prostor na trotoaru kako prolaznici ne bi bili ugroženi. Trotoar ispod tog dela zgrade ostaće zatvoren za prolaz dok se ne sanira krovna konstrukcija - navodi se u saopštenju.

Dodaju i da građani nisu ni u jednom trenutku bili ugroženi, niti je bilo čija imovina, prilikom sklanjanja sporne table, uništena.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.