Otvoren konkurs za poreske inspektore u Nišu

Izvor: NiskeVesti.rs, 28.Sep.2016, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren konkurs za poreske inspektore u Nišu

Poreska uprava odlučila je da se "pojača" sa 100 poreskih inspektora širom Srbije. Prema tekstu konkursa u koji je "Blic" imao uvid, a koji će biti objavljen sredinom nedelje, raspon plata ovih državnih službenika, koji će biti raspoređeni na ukupno 68 pozicija, je od 38.000 do 59.000, a uslovi za ovo stabilno i poželjno "državno uhlebljenje" su obimni i konkretni.


Za sva radna mesta u Poreskoj upravi zahteva "iskustvo u struci" - od godinu do sedam godina, a po obrazovanju >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << kandidati bi trebalo da budu pravnici ili ekonomisti.
Svi veći gradovi u Srbiji biće obuhvaćeni konkursom, a najviše inspektora biće raspoređeno u Beogradu – 41. Slede Novi Sad sa devet, Niš sa četiri i Kragujevac sa tri, dok će se u gradovima poput Kruševca, Užica, Sombora, Leskovca, Jagodine, Sremske Mitrovice, Lazarevca i Pančeva naći mesto za po jednog novog inspektora.
Ostatak teksta pročitajte na Blic.rs

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Povezane vesti

Poreska uprava otvara konkurs za poreske inspektore u Nišu i Srbiji

Izvor: JuznaSrbija.info, 29.Sep.2016, 09:02

Poreska uprava odlučila je da se "pojača" sa 100 poreskih inspektora širom Srbije. Prema tekstu konkursa u koji je "Blic" imao uvid, a koji će biti objavljen sredinom nedelje, raspon plata ovih državnih službenika, koji će biti raspoređeni na ukupno 68 pozicija, je od 38.000 do 59.000...Uslovi...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.