Opšta tuča ispred kafića u Nišu: Grupa mladića pretukla trojicu muškaraca

Izvor: JuznaSrbija.info, 11.Mar.2024, 13:19

Opšta tuča ispred kafića u Nišu: Grupa mladića pretukla trojicu muškaraca

Pripadnici PU u Nišu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u istom gradu, aktivno su uključeni u razrešavanje slučaja teških telesnih povreda koji se desio u centru grada. Uhapšeni su M. A. (1999), D. M. (2001) i M. A. (2001) iz Niša, kao i M. Č. (2002) iz Novog Beograda, pod osnovanom sumnjom za krivična dela teška telesna povreda i nasilničko ponašanje.

Prema saopštenju policije u Nišu, ovi mladići se sumnjiče da su juče, ispred jednog kafića u centru >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << Niša, napali trojicu muškaraca starosti 29, 33 i 34 godine, nanoseći pritom teške telesne povrede tridesetčetvorogodišnjaku.

Povređeni muškarci su prevezeni u Univerzitetski klinički centar u Nišu, gde im je pružena neophodna medicinska pomoć.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu na dalje postupanje.

Ovaj događaj ističe važnost brze i efikasne reakcije nadležnih organa u rešavanju nasilničkih incidenata u javnom prostoru.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Nišlije i Beograđanin uhapšeni zbog tuče, povređena trojica muškaraca

Izvor: JužneVesti.com, 11.Mar.2024

Zbog sumnje da su ispred jednog kafića u centru Niša zadali više udaraca 29-godišnjem, 33-godišnjem, a teške telesne povrede naneli 34-godišnjem muškarcu, uhapšeni su trojica Nišlija i jedan Beograđanin. ..Iz policije kažu da su po nalogu Osnovnog tužilaštva u Nišu uhapsili 25-godišnjeg...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.