Nišlije i Beograđanin uhapšeni zbog tuče, povređena trojica muškaraca

Izvor: JužneVesti.com, 11.Mar.2024, 14:38

Nišlije i Beograđanin uhapšeni zbog tuče, povređena trojica muškaraca

Zbog sumnje da su ispred jednog kafića u centru Niša zadali više udaraca 29-godišnjem, 33-godišnjem, a teške telesne povrede naneli 34-godišnjem muškarcu, uhapšeni su trojica Nišlija i jedan Beograđanin.

Iz policije kažu da su po nalogu Osnovnog tužilaštva u Nišu uhapsili 25-godišnjeg M. A, 23-godišnje D. M. i M. A. iz Niša, kao i 22-godišnjeg M. Č. iz Novog Beograda, a kako su rekli, terete ih za krivična dela teška telesna povreda i nasilničko ponašanje >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << ispred jednog kafića u centru Niša.

Oni se sumnjiče da su juče ispred jednog kafića u centru Niša zadali više udaraca trojici muškaraca starosti 29, 33 i 34 godine, kao i da su 34-godišnjaku naneli teške telesne povrede - kažu iz policije.

Povređeni 34-godišnjak primljen je u niški Klinički centar sa prelomom donje vilice, ima kontuzione povrede lica i posekotine na glavi. Iz Kliničkog centra kažu da je nakon pregleda glave i grudnog koša upućen na Maksilofacijalnu hirurgiju, gde se i sada nalazi. Ostali su nakon pregleda pušteni na kućno lečenje.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom Tužilaštvu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.