Nove radove u niškoj Učitelj Tasinoj građani ne razumeju

Izvor: JužneVesti.com, 28.Feb.2024, 10:04

Nove radove u niškoj Učitelj Tasinoj građani "ne razumeju"

Iako je najavljeno da će radovi na postavljanju novog asfalta konačno biti završeni za "nekoliko dana", prošlo je skoro 10 dana, a deo ulice i dalje je neprohodan. Stanovnici su zbunjeni što su radovi stali, pa nastavljeni ali na kraju ulice, gde je napravljen krater, a rupe primećuju i na prvom sloju asfalta koji je postavljen pre više od mesec dana.

Novi radovi, novi problemi za stanovnike Učitelj Tasine; foto: Nikola Đukić Stanari Učitelj Tasine ulice u Nišu koji >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << su više od 6 meseci čekali da njihova ulica dobije asfalt i "svega im je bilo preko glave", nakon mesec dana otkako im je postavljen prvi sloj asfalta, dočekali su početak radova i u ostatku ulice. Međutim, ulica je i dalje raskopana, zemlja utabana i jedina razlika je, kažu, novi, širi trotoar.

Novi radovi, novi problemi za stanovnike Učitelj Tasine; foto: Nikola Đukić Radovi su počeli na početku ulice u koju se jedino može doći iz Obrenovićeve i taj deo sada nije prohodan do raskrsnice sa Prijezdinom ulicom.

Novi radovi, novi problemi za stanovnike Učitelj Tasine; foto: Nikola Đukić Za ostatak ulice napominju da i dalje brinu, naročito što su započeli novi radovi na uglu sa jednosmernom ulicom koja vodi od Osnovne škole "Učitelj Tasa" do Dušanove ulice.

I dalje deo ulice koji su ranije asfaltirali i kojim su se pohvalili ne deluje završeno. Asfalt nije ravan, šahte vire i ja ne bih mogla da kažem da su radovi tu gotovi, a dočekali su nas novi koji su na samoj granici sa drugom ulicom - komentariše Nišlijka.

Novi radovi, novi problemi za stanovnike Učitelj Tasine; foto: Nikola Đukić Radovi su počeli na početku ulice u koju se jedino može doći iz Obrenovićeve i taj deo sada nije prohodan do raskrsnice sa Prijezdinom odakle je prohodan put do Saborne crkve i drugog dela Učitelj Tasine.

Novi radovi, novi problemi za stanovnike Učitelj Tasine; foto: Nikola Đukić Raskopana ulica stvarala je probleme tokom kišnih perioda, uz blato i rupe, u koje su automobili upadali, međutim, kako kažu, ulica već sada izgleda bolje. Međutim, smatraju da će nedovršeni radovi izazvati nove probleme sa asfaltom.

Iako radnici smatraju da bi radovi u prvom delu ulice trebalo da budu završeni za svega nekoliko dana, kada će nastaviti radove u drugom delu ulice, stanari ove ulice ističu da je prvi sloj asfalta koji je postavljen 19. januara pukao na nekoliko mesta.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.