Noćno kupanje i takmičenje na bazenu Čair

Izvor: RadioCity.rs, 05.Avg.2016, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Noćno kupanje i takmičenje na bazenu Čair

Međunarodni dan mladih tradicionalno se obeležava u našem gradu već četvrtu godinu zaredom. Tom prilikom se na bazenu Čair organizuju Igre na vodi, kao manifestacija koja okuplja mlade ljude da se takmiče i zabave. Igre na vodi se sastoje od takmičarskog dela i umetničkog i zabavnog programa u kome učestvuju mladi našeg grada.
„Ove godine, pored takmičarskog dela, imamo bogat umetnički i zabavni program. U umetničkom programu učestvuju i neki od niških repera kao što su >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << Furio Đunta, Demonio i Mali Mire, a nastupiće i grupa USB. Igre će trajati do 21 i 30 i nakon toga organizujemo noćno kupanje za sve posetioce, a oko 23 sata planirano je proglašenje pobednika“, rekao je Nikola Božanović iz organizacije KOM 018.

Igre su koncipirane tako da svim mladima omoguće učešće, bez obzira na to da li se profesionalno bave nekim od sportova ili ne. Za najbolje takmičare obezbeđene su nagrade.
Prva nagrada je letovanje u Grčkoj, druga ručak ili večera u niškom restoranu, dok će trećeplasirani moći da se besplatno brčkaju na bazenu, zajedno sa svojom ekipom, tokom vikenda.
Glavni sudija „Igara na vodi 2016“ Jurica Stanković najavio je pet disciplina, među kojima će biti i jedna „gladijatorska disciplina koja podeća na Konstantinova vremena“.

Na takmičenju će učestvovati mladi između 15 i 30 godina. Karte za ovu manifestaciju su besplatne i mogu se preuzeti u Kancelariji za mlade Grada Niša, u prostorijama organizacije KOM 018 ili do 7. avgusta na šanku bazena Čair.
Ovogodišnje Igre na vodi su deo velikog Festivala bezbednosti i sigurnosti mladih, kao projekta koji sprovodi organizacija KOM 018 iz Niša i Inicijativa mladih Niš.

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.