Nišlija obio kuću u okolini Negotina i odneo tri lovačke puške i veću količinu municije

Izvor: JuznaSrbija.info, 31.Okt.2021, 16:23

Nišlija obio kuću u okolini Negotina i odneo tri lovačke puške i veću količinu municije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Negotinu brzom i efikasnom akcijom uhapsili su T.Đ. ( 1959 ) iz Niša,zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teška krađa i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

On se sumnjiči da je juče  obio prozor kuće pedesetogodišnjeg muškarca iz okoline Negotina, ušao u kuću i obio  metalni orman za oružje iz koga je ukrao tri lovačke puške i veću količinu >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << municije.

Policija je kod osumnjičenog pronašla puške i municiju, koje će biti vraćene vlasniku.

Osumnjičenima je po nalogu Višeg javnog tužilašzva u Negotinu određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivične prijave, biti sproveden nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen Nišlija koji je u okolini Negotina ukrao tri lovačke puške i municiju

Izvor: Danas, 31.Okt.2021

Negotinska policija uhapsila je T.Đ. ( 1959 ) iz Niša osumnjičenog za tešku krađu i nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.