Niška inicijativa: Sa nadvožnjaka kod Malče skinut baner posvećen uzbunjivaču

Izvor: JužneVesti.com, 10.Dec.2019, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niška inicijativa: Sa nadvožnjaka kod Malče skinut baner posvećen uzbunjivaču

Baner sa slikom uzbunjivača iz "Krušika" Aleksandra Obradovića i porukom da je on budućnost Srbije, koji su juče postavili aktivisti Niške inicijative i Nove stranke na nadvožnjaku kod Malčanske petlje, nekoliko sati kasnije je skinut.

Aktivisti su juče sliku predsednika Aleksandra Vučića zamenili fotografijom uzbunjivača i promenili prezime na baneru u Obradović, jer ističu da je on neko pored koga treba da stoji parola "Budućnost Srbije". Posle svega nekoliko sati >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << skinut; foto: Niška inicijativa

Svega nekoliko sati je ovakav natpis bio na nadvožnjaku iznad auto-puta kod Malčanske petlje, a kako kažu u Niškoj inicijativi, skinut je sinoć nešto pre 20 sati.

SNS večeras skinuo baner koji smo danas prepravili! Prisutno je bilo vozilo sa rotracijom. Opasna je frka! Ne sme vođa da se ostavi na cedilu! - navode u Niškoj inicijativi.

Srđan Nonić iz Niške inicijative kaže da baner neće vraćati, jer su znali da će biti skinut. Ponavlja da je njima bilo važno da istaknu da je Aleksandar Obradović taj koji je Srbiji bitan, a ne Aleksandar Vučić, što su i postigli, prema njegovom mišljenju.

Podsetimo, baneri na nadvožnjacima su postali predmet političkog prepucavanja vlasti i opozicije pre više od mesec dana, kada je opozicionar i predsednik Opštine Stari grad Marko Bastać skinuo Vučića i Dodika sa tunela u Grdelici, ali su ga ubrzo vratili vranjski naprednjaci.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.