Promenjena poruka na nadvožnjaku - umesto Vučića, Budućnost Srbije postao Aleksandar Obradović

Izvor: JužneVesti.com, 09.Dec.2019, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promenjena poruka na nadvožnjaku - umesto Vučića, "Budućnost Srbije" postao Aleksandar Obradović

Nadvožnjak iznad auto-puta kod Malčanske petlje nadomak Niša više ne “krasi” baner sa porukom “Budućnost Srbije - Aleksandar Vučić”. Aktivisti Niške inicijative i Nove stranke zamenili su ga slikom uzbunjivača iz “Krušika” - Aleksandra Obradovića, jer je on, kako kažu, ne samo uzbunjivač i borac za slobodu, nego i prava budužnost Srbije.

Sliku predsednika zamenila je slika uzbunjivača, a prezime je sklonjeno tako da sada na nadvožnjaku piše “Budućnost >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Srbije - Aleksandar”.

Takvi primeri i takvi ljudi jesu oni pored kojih treba da stoji ne samo status uzbunjivača, već i pomenuta parola “Budućnost Srbije”. Budućnost ove lepe zemlje nisu lopovi i plagijatori, već oni koji se ne plaše da dignu glas u borbi za bolje sutra naše dece - poručuju iz Nove i Niške inicijative.

Ovako je bilo; foto: Niška inicijativaOriginalni baner postavljen je prilikom otvaranja istočnog kraka Koridora 10 prema Bugarskoj. Aktivisti pomenutih stranaka kažu da je njihova akcija usledila nakon pritužbi građana i logičan je iskaz bunta i jasne poruke:

Da ovu i ovakvu vlast, koja već više od 7 godina napredno unazađuje Srbiju, ne priznajemo, niti ćemo ikada priznati. Pomenuta gradnja, koja vodi niotkuda ni prema čemu, svojevrsna je simbolika aktuelnog režima, koji državu vodi putem laži, kriminala, korupcije i obmana, jedino nepovratno do potpune propasti - kažu aktivisti.

Poručuju da je Aleksandar Obradović čovek koji je ukazao na kriminal u Krušiku, a zatvoren je u kućni pritvor.

On ne bojkotuje, već se bori za slobodu - poručuju u svom saopštenju.

Zato će, kako kažu, Nova stranka i NIška inicijativa nastaviti aktivnu i doslednu borbu.

Očekuju da će već na proleće iduće godine zadati odlučujući udarac “napredno trulom režimu na čelu sa predsednikom Vučićem i zauvek ga poslati na smetlište političke istorije, gde mu je i mesto”.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nepoznate osobe uklonile plakat sa slikom uzbunjivača iz Krušika

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Dec.2019, 00:00

Plakat na kome je pisalo "Budućnost Srbije - Aleksandar" i fotografijom uzbunjivača iz Krušika Aleksandra Obradovića uklonjen je večeras sa nadvožnjaka na autoputu Beograd - Niš kod Malčanske petlje...Aktivisti niškog odbora Nove stranke i Niške inicijative u toku dana su tim plakatom prelepili...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.