Izvor: Beta, 09.Dec.2019, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš: Plakat s likom Vučića prelepili plakatom s likom uzbunjivača iz Krušika

Aktivisti niškog odbora Nove stranke i Niške inicijative danas su plakat s likom predsednika Srbije Aleksandra Vučića prelepili plakatom s likom uzbunjivača iz Krušika Aleksandra Obradovića.Kako je saopštila Nova stranka, tom akcijom na nadvožnjaku na auto-putu Beograd-Niš kod Malčanske petlje, ukazali su da "zataškavanje afera neće proći nekažnjeno i da se situacija u koju je stavljen Aleksandar Obradović, čovek koji je ukazao na kriminal u Krušiku, ne bojkotuje, već se za njegovu slobodu bori". "Akcija je usledila kao logičan iskaz bunta i jasne poruke da ovu i ovakvu vlast koja već više od sedam godina napredno unazadjuje Srbiju, ne priznajemo, niti ćemo ikada priznati", piše u saopštenju. Ocenjuje se da su ljudi poput Aleksandra Obradovića "oni pored kojih treba da stoji ne samo status uzbunjivača, već i parola Budućnost Srbije". "Budućnost ove lepe zemlje nisu lopovi i plagijatori, već oni koji se ne plaše da dignu glas u borbi za bolje sutra naše dece", piše u saopštenju.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Promenjena poruka na nadvožnjaku - umesto Vučića, "Budućnost Srbije" postao Aleksandar Obradović

Izvor: JužneVesti.com, 09.Dec.2019

Nadvožnjak iznad auto-puta kod Malčanske petlje nadomak Niša više ne “krasi” baner sa porukom “Budućnost Srbije - Aleksandar Vučić”. Aktivisti Niške inicijative i Nove stranke zamenili su ga slikom uzbunjivača iz “Krušika” - Aleksandra Obradovića, jer je on, kako kažu, ne samo...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.