Niš: Lomili čaše i flaše u jednom kafiću i nasrnuli na policajce

Izvor: JuznaSrbija.info, 03.Apr.2023, 17:21

Niš: Lomili čaše i flaše u jednom kafiću i nasrnuli na policajce

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su M. M. (1995) i Z. M. (1972) iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela nasilničko ponašanje i ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Oni su sinoć, kako se sumnja, pod dejstvom alkohola, u jednom kafiću lomili čaše i flaše, a kada su policajci došli po pozivu fizički su ih napali i vređali.

Policija >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << je kod M. M. pronašla manju količinu tableta sa liste psihoaktivnih supstanci pa se on sumnjiči i za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni osnovnom javnom tužiocu u Nišu.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Uhapšena zbog prodaje markirane garderobe od kuće i preko društvenih mreža

Izvor: JUGpress.com, 03.Apr.2023

LESKOVAC..Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su A. C. (1983) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivična dela nedozvoljena trgovina i nedozvoljeno skladištenje...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.