Izvor: JUGpress.com, 03.Apr.2023, 19:58

Uhapšena zbog prodaje markirane garderobe od kuće i preko društvenih mreža

LESKOVAC

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su A. C. (1983) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivična dela nedozvoljena trgovina i nedozvoljeno skladištenje robe, saopšteno je danas iz Policijske uprave u Leskovcu.

Ona se sumnjiči da je nabavila i u svojoj kući, bez ovlašćenja za bavljenje trgovinom, skladištila >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << markiranu garderobu, a zatim je prodavala ili u svom stanu ili posredstvom društvenih mreža, navodi se u saopštenju.

Na ovaj način je, kako se sumnja, stekla materijalnu korist u iznosu većem od 450.000 dinara.

Policija je prilikom pretresa stana koji koristi osumnjičena pronašla i oduzela veću količinu garderobe, dodaje policija.

Osumnjičena je, uz krivičnu prijavu, privedena Višem javnom tužilaštvu u Nišu. (kraj) SA/SM

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.