Nakon više spornih obrazloženja, izjava i najava, stari se ruši a gradi se novi most kod Vrežine

Izvor: JuznaSrbija.info, 22.Mar.2024, 00:12

Nakon više "spornih" obrazloženja, izjava i najava, stari se ruši a gradi se novi most kod Vrežine

Izgradnja novog Vrežinskog mosta predstavlja značajan projekat za grad i region. Zatvaranje starog mosta pre pet godina izazvalo je značajne probleme u saobraćaju i ograničilo pristup naseljima na desnoj strani Nišave. Za rešenje ovog problema, odlučeno je da se izgradi novi most, a projekat će izraditi Građevinsko-arhitektonski fakultet, rečeno u gradskoj vladi Niša,
Novi most ne samo da će rešiti problem sa saobraćajem i obezbediti vezu sa naseljima na desnoj strani Nišave, već će doprineti i opštem razvoju grada.
Ovaj dogovor o sastanku sa direktorom "Srbijavode" i stručnjacima sa Građevinsko-arhitektonskog fakulteta predstavlja važan korak ka realizaciji projekta.
Nadamo...

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Ipak će se graditi novi most u Donjoj Vrežini - o ceni, rušenju starog i rokovima nadležni ćute

Izvor: JužneVesti.com, 22.Mar.2024

U Donjoj Vrežini će definitivno biti izgrađen novi most, kaže gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski nakon sastanka sa direktorom Srbijavoda. Meštani su prošle godine protestovali zbog najave rušenja starog mosta, a da li će on i biti srušen, koliko će koštati novi i kada će biti završen...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.