Ipak će se graditi novi most u Donjoj Vrežini - o ceni, rušenju starog i rokovima nadležni ćute

Izvor: JužneVesti.com, 22.Mar.2024, 13:33

Ipak će se graditi novi most u Donjoj Vrežini - o ceni, rušenju starog i rokovima nadležni ćute

U Donjoj Vrežini će definitivno biti izgrađen novi most, kaže gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski nakon sastanka sa direktorom Srbijavoda. Meštani su prošle godine protestovali zbog najave rušenja starog mosta, a da li će on i biti srušen, koliko će koštati novi i kada će biti završen - ne odgovaraju iz kabineta gradonačelnice.
Stari vrežinski most zatvoren je već pet godina zbog dotrajale konstrukcije, pa će stručnjaci sa Građevinsko-arhitektonskog fakulteta u Nišu raditi projekat za novi.
Sa novom saobraćajnicom do Brzog Broda činiće glavnu vezu sa naseljima na desnoj strani Nišave. To smo dogovorili na sastanku sa direktorom Srbijavode Goranom Puzovićem i stručnjacima sa GAF-a,...

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.