Najviša ocena publike u istoriji festivala u Jagodini za niški mjuzikl, priznanje i za glumca

Izvor: JužneVesti.com, 27.Mar.2023, 18:31

Najviša ocena publike u istoriji festivala u Jagodini za niški mjuzikl, priznanje i za glumca

Najvišu ocenu publike u istoriji Festivala komedije u Jagodini dobio je niški mjuzikl Neki to vole vruće, saopštili su iz Narodnog pozorišta, a jedan od glumaca u ovom komadu Uroš Milojević, dobio je i statuetu "Ćuran" za jedno od najboljih glumačkih ostvarenja.

Vratili se u Niš sa dva priznanja; foto: Nikola Milosavljević/Studio Brada Mjuzikl Neki to vole vruće se u Nišu igra više od godinu dana i uvek se traži karta više za ovu komediju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<
Glumci su ovaj komad predstavili i publici na 49. Festivalu "Dani komedije" koji je održan u Jagodini, a u Niš su se vratili sa dva priznanja.

Nagrada "Miodrag Petrović Čkalja" i statueta "Jovanča Micić" za najsmešniju predstavu po oceni publike dodeljuje se predstavi Neki to vole vruće u izvođenju Narodnog pozorišta Niš i režiji Aleksandra Marinkovića. Predstava je ocenjena 4,93 (od 5) i ovo je najviša ocena publike u istoriji Festivala! - poručuju iz Narodnog pozorišta u Nišu. Vratili se u Niš sa dva priznanja; foto: Nikola Milosavljević/Studio Brada

Osim nagrade publike, koja je dala najvišu ocenu niškom mjuziklu od kada postoji festival - glumac Uroš Milojević dobio je "Ćurana" za jedno od 3 najbolja glumačka ostvarenja, za ulogu Džerija u mjuziklu.

Podsetimo, glumci niškog mjuzikla su se i sa Festivala "Dani Zorana Radmilovića", održanom u oktobru prošle godine, vratili sa nagradom publike, od koje su dobili ocenu 9,91.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Za nišku predstavu “Neki to vole vruće” najviša ocena publike u istoriji Dana komedije u Jagodini

Izvor: Danas, 28.Mar.2023, 09:51

Mjuzikl “Neki to vole vruće” niškog Narodnog pozorišta dobio je najvišu ocenu publike u istoriji festivala Dani komedije u Jagodini, saopštilo je ovo pozorište.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.