Izvor: JUGpress.com, 28.Mar.2023, 13:20

Jagodinski Ćuran  Urošu Milojeviću

NIŠ

Na danima komedije u Jagodini glumac Uroš Milojević dobio je prestižnu nagradu – statuetu Ćuran, za jedno od tri najbolja glumačka ostvarenja, a predstava „Neki to vole vruće“ u režiji Aleksandra Marinkovića dobila je najvišu ocenu publike u istoriji festivala.

                              Nagrada „Miodrag Petrović Čkalja“ i statueta „Jovanča Micić“ za najsmešniju predstavu po oceni publike, dodeljena je predstavi >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << „Neki to vole vruće“ u izvođenju Narodnog pozorišta Niš i režiji Aleksandra Marinkovića. Predstava je ocenjena ocenom 4,93 ( od 5) i ovo je najviša ocena publike u istoriji festivala.

                       Podsetimo, na 31. festivalu „Dani Zorana Radmilovića“ mjuzikl „Neki to vole vruće“ dobio je nagradu publike i ocenjen je sa 9,91. (kraj) VP/LJS

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Nagrade 49. Dana komedije u Jagodini: "Tartif" najbolja predstava

Izvor: Blic, 28.Mar.2023

Statuete „Ćuran“ za najbolja glumačka ostvarenja dobili su Hana Selimović, Mladen Andrejević i Uroš Milojević.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.